Kategórie

Populárne Príspevky

1 Ovulácie
Špirála Mirena: antikoncepčný účinok, aplikačné vlastnosti, účinnosť
2 Tesnenie
Máte bolesť pri ovulácii v dolnej časti brucha? Zistite prečo
3 Harmónia
Ťahá bruško uprostred cyklu
4 Klimakterický
Vitamínová terapia v gynekológii
Image
Hlavná // Harmónia

Recenzia lieku "Estrovel" od Valeant


Môj manžel nedávno povedal: „Je to dobré pre vás dievčatá, všetky vaše rozmary, vtipy a zlá nálada môžu byť pripísané hormónom. Potom máte mesačne, potom PMS. Teraz ste tehotná, potom dojčíte dieťa, a potom okamžite - raz! - a vyvrcholenie. A to všetko je ospravedlnenie pre neznesiteľné správanie a nadmernú emocionalitu. “

Ale má pravdu. Nestabilné hormóny v ženskej polovici populácie sú konštantnou príčinou samoedstva a liečenia iných. Zlý zdravotný stav a nedostatočná komunikácia, zoznam je nekonečný. Nižšie vám poviem, aké recenzie žien a lekárov o Estrovel sa mi podarilo nájsť na internete.

Kto bude riešiť dievčenské problémy

Je také veľké, že naši vedci, ktorí sa zaujímajú o naše „dievčenské“ problémy, sa zaujímali o rozvoj prostriedkov na harmonizáciu situácie. Ako napríklad Estrovel. Pravidelné kapsuly, 30 kusov v balení. Sawed 2 kurzy - a všetky psychosomatické príznaky zmiznú! Aspoň tak hovoria výrobcovia a distribútori tohto doplnku stravy.

Na fotografii je obal Estrovel od Valeant z 30 kapsúl. Táto suma je dosť presná na jeden mesiac.

Čo je súčasťou drogy Estrovel od Valeant

Kapsuly "Estrovela" obsahujú obrovské množstvo prírodných a syntetizovaných látok, ktoré sú užitočné pre ženské telo:

  • Sójové izoflavóny (rastlinné náhrady hormónu estrogén, ktoré nie sú dostatočne produkované počas menopauzy). Uvoľňujú bolesti hlavy, eliminujú návaly horúčavy, regulujú hormonálnu rovnováhu, pomáhajú pri kŕčových žilách a infarkte;
  • Extrakt z divokej yamu - boj proti ateroskleróze, antispasmodikum;
  • Vitex posvätný extrakt (normalizuje hormonálnu rovnováhu, najmä hladinu progesterónu, eliminuje nervozitu a nepohodlie počas menopauzy);
  • Indol-3-karbinol (normalizuje produkciu estrogénu, je profylaktickým činidlom pri ochoreniach maternice (endometrióza a myóm), znižuje riziko vzniku malígnych novotvarov);
  • Stopový prvok bóru - zvyšuje účinok rastlinných estrogénov;
  • Vitamín K1 - normalizuje proces tvorby krvi, obnovuje menštruačný cyklus (okrem toho sa vitamín K používa na odstránenie a prevenciu osteoporózy);
  • Vitamín E - antioxidant potrebný na harmonizáciu normálnej práce ženského reprodukčného systému, obnovuje nechty, vlasy a pokožku;
  • Vitamín B6 - urýchľuje metabolizmus, zmierňuje príznaky depresie, odstraňuje edémy;
  • Kyselina listová (B9) - zlepšuje imunitu, zmierňuje príznaky menopauzy;
  • 5-hydroxytryptofán a B6 - normalizujú spánok, znižujú symptómy bolesti.

Komu pomáhajú kapsuly Estovel

  1. Trpia menštruačnými poruchami;
  2. Ženy s ťažkým PMS;
  3. V počiatočných štádiách menopauzy;
  4. S nadmernou únavou, redukciou vitálnej energie a imunity, nervovými poruchami;
  5. Po nedávno prenesených gynekologických operáciách.

ESTROWEL je kontraindikovaný

Tento dodatok nepoškodzuje telo, s výhradou inštrukcií. Pitie Estrovel je len pre ženy po 35 rokoch. Vedľajšie účinky sú preto možné:

Recenzia žien na Estrovel s menopauzou

Pretože potravinový doplnok je charakterizovaný komplexným chemickým zložením, so zahrnutím syntetických zložiek, účinky na organizmus a blaho jeho hostiteľskej ženy sú veľmi individuálne.

Nie všetky majú priaznivý účinok. Štvrtina respondentov považovala použitie estrovelu za nezmyselné a spájalo ho s placebovým efektom. Jednotky sa sťažujú na nepríjemný zápach a malé zvýšenie hmotnosti.

Nenašiel som však ostrý negatívny komentár. Po absolvovaní kurzu Estrovel sa nikto nezhoršil. Väčšina liekov pomáha. Píšu o zlepšení vzhľadu: objavil sa červenavý vzhľad, nechty a vlasy sa odlomili, počet prílivov a odlivov klesol, závraty zmizli, energia a radosť zo života sa vrátili.

Recenzie lekárov o lieku

Domáci „post-sovietsky“ lekári „starej školy“ sú podozriví zo zahraničného vývoja v oblasti zdravia žien. Mnohí terapeuti vo všeobecnosti ignorujú problém PMS a menopauzy a považujú ho za „ďalekosiahle“, „uložené“ a milióny trpiacich žien ako „simulátory“. Preto neexistujú žiadne nadšené odporúčania týkajúce sa tejto drogy. Ale nikto o ňom nehovorí.

Zloženie je uvedené v inštrukciách v úplnom znení, v "Estrovel" nie sú žiadne mýtické "zázračné" zložky (ako v thajských tabletách).

Stanovisko autora

Podľa môjho názoru dobrý dizajn. Aj keď polovica jeho efektívnosti je založená na sebaposudzovaní - som inšpirovaný a pôsobivý! Chcel by som si sadnúť drogy!

Estrovel Recenzie

Forma uvoľnenia: Kapsuly

Analógy Estrovel

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 134 rubľov. Analógovo lacnejšie o 265 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 217 rubľov. Analógovo lacnejšie o 182 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 277 rubľov. Analógovo lacnejšie o 122 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 309 rubľov. Analógovo lacnejšie o 90 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 338 rubľov. Analógovo lacnejšie o 61 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 388 rubľov. Analógovo lacnejšie o 11 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 523 rubľov. Analógový drahší na 124 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 548 rubľov. Analog drahšie o 149 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 559 rubľov. Analog je drahší pre 160 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 617 rubľov. Analog drahšie o 218 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 630 rubľov. Analog viac o 231 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 1956 rubľov. Analog drahšie pre 1557 rubľov

Návod na použitie pre Estrovel

Autor recenzie: Makarova I. (negatívna recenzia)

Účinok liečiva je uspokojený

Výhody: Prírodné zloženie, rastlinný základ

Nevýhody: Nevšimol som si to

Gynekológ napísal kapsuly, keď som mal vo veku 51 rokov návaly horúčavy, začal som si všimnúť zvýšenú nervóznu podráždenosť a podráždenosť a bol som rušený neustálym poklesom tlaku. Potom som odmietol vziať hormóny a bolo rozhodnuté piť tieto rastlinné kapsuly. O mesiac neskôr som sa cítil trochu lepšie, moja únava sa znížila a objavila sa sila. Celkový kurz bol dva mesiace. Počas tejto doby stratili návaly horúčavy svoju intenzitu a prešli takmer bez povšimnutia, slabosť zmizla, tlak sa vrátil do normálu a moja hlava sa bolela menej často. Staňte sa veselejšou, zlepšenou náladou, zníženým opuchom. Stabilný efekt pretrvával pol roka.

Autor recenzie: Alina (pozitívna recenzia)

Od zmien veku.

Výhody: Komfort aplikácie, výživový doplnok.

Začal som mať nepríjemné návaly horúčavy, silne vrhal do potenia, pocit tepla. Ukázalo sa, že toto je menopauza, menopauza. Nevedel, čo použiť. Lekár odporučil hormóny, ale bol som na ne negatívny. Rozhodol som sa vyskúšať Estrovel s vitamínmi, zdravými doplnkami. Musel som v priebehu roka prijať preventívne opatrenie. Považuje sa za potravinársku prídavnú látku. Ale mal som vedľajšie účinky v prvých dňoch užívania - boli bolesti a kŕče v bruchu, nevoľnosť a mierne závraty. Po 5 dňoch príznaky zmizli. Výsledok bol veľmi potešený, len musel trvať dlho.

Recenzent: Stanislav (pozitívna recenzia)

Estrovel ma priviedol späť k životu.

Výhody: Nedostatok hormónov, ako súčasti iba prírodných zložiek, praktická absencia kontraindikácií, aj keď sú pilulky ponechané, môžu byť neskôr použité.

Nevýhody: Nevrátite to, čo lekári vzali, ale ako liek Estrovel plne potvrdil jeho kvalitu.

Chcem sa podeliť o svoje nešťastie v rovnakom čase (počas COP, moje vaječníky boli omylom odstránené, moja sestra jednoducho zamenila výmenné karty s inou ženou. Našťastie som mala druhé narodenie) a radila som sa pri riešení mnohých problémov so zdravím žien, ktoré vznikajú v pooperačnom období. Nemajúc čas opustiť rodinu doma, niečo sa mi stalo: tlak vyskočil, vrhol sa do potu, vzrušenie bolo pravidelne zaznamenávané, čo bolo nahradené agresiou na pozornosť môjho manžela na mňa. Pozorovať gynekológ mi poradil neškodný liek - Estovel, ktorý je úplne na všetky druhy bylín. Prvá vec, ktorá sa mi páčila na pilulkách, bola skutočnosť, že neboli hormonálne, a bez ohľadu na to, aké by to bolo vtipné, moja brada by nezačala rásť. Cítil som účinok po dobu 3-5 dní: prestal som hádzať pot, tlak sa stal viac-menej normálnym, cítil som sa ako plnohodnotná žena, ktorá robí dobre (aj keď v skutočnosti). Môj manžel poznamenal, že som bol príliš pokojný. Priebeh liečby skončil pred pol rokom, niekedy dochádza k vnútorným nepokojom na žene, pravdepodobne preto, že telo nie je úplne zvyknuté na svoju menejcennosť, ale necítim potrebu opakovať kurz. Myslím, že najlepší liek ešte, ale každý je individuálne.

Recenzent: Oksana (pozitívna recenzia)

Normalizácia menštruačného cyklu

Výhody: Cyklus sa stal pravidelným

Nevýhody: nevidel

Estrovel mi bol predpísaný gynekológom pri zlyhaní môjho menštruačného cyklu. V balení 30 tabliet žltej farby na 500 mg. Zloženie je úplne prirodzené, bez akýchkoľvek chemikálií. Lekáreň sa predáva bez lekárskeho predpisu. Jediná námietka je hrozný zápach piluliek. Preto musíte piť veľmi rýchlo, aby sa zabránilo nevoľnosti. Vpichnite jednu tabletu ráno a večer s vodou. Pila sa 2 mesiace. Počas tejto doby som si všimol pravidelnosť cyklu, menštruácia sa stala menej bolestivým, pokojným a vyváženým správaním. Tiež pretrvávajúce bolesti hlavy zmizli niekoľko dní pred menštruáciou. Jedinou nevýhodou je, že pri užívaní tabletiek som získal hmotnosť o 5 kg.

Autor recenzie: Elena (pozitívna recenzia)

Výhody: primeraná cena, vysoká rýchlosť dodávky, kvalifikovaná konzultácia, bylinné zložky, žiadne vedľajšie účinky, vynikajúce výsledky;

V živote každej dievčatá, ženy, je klimakterické obdobie, a ja nie som výnimkou. Príliv nespavosti, úzkosti, úzkosti a bolesti hlavy môže zaklopať kohokoľvek. Všetky lieky, ktoré som odporučil v lekárni, vôbec nepomohli. Veľa trápila, rozhodla sa vyhľadať pomoc od špecialistu. Lekár mi odporučil použiť Estrovel a môj život sa drasticky zmenil. Chcel by som spomenúť priaznivú cenu, rastlinnú povahu lieku a absenciu vedľajších účinkov. Teraz všetka energia, ktorá sa dostala do „týchto dní“, je nasmerovaná na rodinu a ľudí, ktorí sú ku mne blízko, a nie na ležiace v póze umierajúcej labute. Gone bolesti hlavy, nálada prestala byť labilná, po celú dobu nastaviť len pozitívne. Cítil som sa mladý, krásny, milovaný a žiadaný každým.

Recenzent: Dinah (negatívne hodnotenie)

Použitie je plné onkológie

Nevýhody: návykové, silné vedľajšie účinky

Nemyslím si, že mám právo komukoľvek poradiť tento liek. Má veľmi vážne vedľajšie účinky. Tak vážne, že kvôli nemu som začal tvoriť cysty na vaječníkoch a zvyšoval riziko vzniku onkologického ochorenia. Je škoda, že som okamžite nepochopil, že cysty sa objavujú kvôli Estrovelovi. Po prvé, nástroj mi veľmi pomohol. Vďaka nemu som bol menej podráždený, netrpel kvôli návalom horúčavy a vo všeobecnosti som sa cítil viac povzbudený ako predtým. Povedal som si, že je to doplnok stravy. Prírodný prostriedok. Čo by to mohlo poškodiť? Neopakujte moje chyby. Niektoré "prírodné" drogy môžu byť nebezpečnejšie ako tie, ktoré sú plné chémie.

Recenzent: Zoya Mikhailova (pozitívna recenzia)

Efektívne s vyvrcholením. Ženy odporúčajú.

Výhody: zlepšuje celkovú pohodu a zmierňuje depresiu

Nevýhody: dlhá recepcia

Estrovel poradil gynekológ, keď som požiadal o pomoc pri prekonávaní príznakov menopauzy. Myslel som, že nič zvláštne a bude ľahko vydržať toto obdobie v mojom živote, ale nebolo to tam. Neustále návaly tepla, v najvhodnejšom momente, nervové poruchy, sexuálne chladenie (to spôsobilo problémy s mojím manželom), to všetko mi bránilo žiť normálne a donútilo ma vyhľadať pomoc od lekára. Len týždeň po začiatku drogy, som si všimol, koľko to stalo sa oveľa pokojnejšie reagovať na všetko, návaly horúčavy prejavuje menej a menej, depresívna nálada zmizla, môj celkový stav sa zlepšil veľa. Prijať na 6 mesiacov. Vedľajšie účinky neboli ukázané. Tu si myslím, že prestať užívať, veľmi znepokojený, ako bude telo reagovať na zrušenie.

Recenzent: Irina (pozitívna recenzia)

Odstránil pocit slabosti

Výhody: Znížené pocity slabosti a povznesenia.

Nevýhody: Nie je to lacná cena.

Počas menopauzy bol pocit slabosti. Myslím, že tento problém poznajú mnohí ľudia. Rozhodol som sa s tým niečo urobiť. Našiel som tento liek náhodou, keď som bol v lekárni. Vieš, nečakal som, že ten pocit slabosti sa tak rýchlo zníži. Nemôžem povedať, že je úplne preč, ale pre mňa to bolo ľahšie.

Recenzent: Ruslana (pozitívna recenzia)

Nedávno som si všimol zlyhania v cykle. Hoci nevýznamné, ale stále sú. Obrátil sa na súkromnú kliniku, ukázalo sa, že hormonálna porucha. Zdá sa, že to nie je nič, ale toto je moje telo a ja ho nasledujem. Lekár poradil Estrovelovi. Predávali ma bez lekárskeho predpisu v lekárni, Estrovel je považovaný za doplnok stravy. V lekárni ma tiež informoval komplex „ESTROVEL TIME FACTOR“, o ktorom sa rozprávali, ale zatiaľ sa zdržali hlasovania, pretože bolo potrebné vyskúšať samotné kapsuly. Lekár neodhalil žiadne kontraindikácie, takže som si vzal jednu kapsulu denne. Po vypršaní recepcie a v priebehu pol roka nedošlo k žiadnemu narušeniu, jeden deň. Všeobecne platí, že dobrý liek, niektorí priatelia tiež odporučil nič zlé počul od nich.

2010-2018. LekReviews.com / Všetky informácie sú uvedené len na informačné účely a nemôžu byť použité ako odporúčanie na liečbu.

BAA Ecomir Estrovel (mimo výroby) - odvolanie

BOMB ženských vitamínov! Tablety "ESTROVEL". Známa droga pre menopauzu a PMS: ZLOŽENIE je fascinujúce, ale čo je v skutočnosti? / + Návod na použitie, cenu a niečo, čo sa mi nepáčilo

Dobrý deň! Všimol som si, že "Estrovel" pilulky už dávno, keď som videl reklamu niekde hovorí, že si ponechajú ženskú mládež a krásu. Všimol si a zabudol. O niekoľko rokov.

A potom sa to nejako zhodovalo:

  • trochu mimo cyklu a ja som sa bála
  • PMS sa stalo veľmi búrlivým.
Stojí za zmienku, že ICP pre mňa vždy ide rýchlo a nikto to nie je prekvapený. Pracovníci v domácnosti našli vynikajúci kompromis: jednoducho sa snažia opustiť domov alebo sedieť niekde v tichom, odľahlom mieste. Ale v tom čase som prekonal sám seba. Už trápne. A znovu sa bál.
  • A keď sa ukázalo, že samotné kritické dni boli také bolestivé, že som bol pripravený vyliezť na stenu, potom ma zúfalstvo chytilo viac ako úplne.

Potom je čas tablety "ESTROVEL". Boli veľmi šikovní v prítomnosti lekárne (hoci, ako sa ukázalo, nie sú veľmi ľahké sa dostať). Aspoň sú doručené do našej lekárne veľmi zriedka, a to je nejako nesmierne drahé.

Kúpil som ich za cenu 650 rubľov.
* Viem, že je možné nájsť lacnejšie, ale v tej chvíli to bol drahý čas, nechcel som hľadať.

Prášky Pro:

Na obale sa objavuje holografický odznak. Zdá sa, že ochrana proti falšovaniu.

K dispozícii je stručná informácia. Veľmi stručné. Dokonca aj kompozícia je redukovaná na minimum a nie úplne daná :)

Balenie 30 tabliet je polovičné, ak užívate 1 tabletu denne (alebo 1/4 dávky, ak potrebujete užívať 2 tablety denne).

Čo sa týka samotných tabliet: sú jasne žlté, dostatočne veľké. Milujem menšie veľkosti, ale čo mám robiť.

------------- ANTIGUMANOVANÝ ZÁPACH

Tablety ODOR Estrovel si zaslúžia samostatnú diskusiu.

To je len úžasná chuť. Ako keby niekto zomrel, producenti tejto osoby boli trochu vyschnutí, vtlačení do prachu a stlačení, bez toho, aby si mysleli, že by tento hrozný zápach zamaskovali.

Toto sú moje združenia. Mimochodom, pri lámaní tabliet sa zápach nezvyšuje (experimentoval som. Prečo neviem. Stalo sa zaujímavé, ako to smrdí z vnútra :)

Ale výrobcovia tejto úžasnej vône sa nazývajú ľahký zápach indol-3-karbinolu. Teraz budem vedieť, ako vonia. Nikdy nezabudnem :)

A téma čuchu. Mal som určité obavy, že by to mohlo tiež zapáchať z mojich úst (to sa mi niekedy stalo, keď som vypil kurz PANTOVIGARA na rast vlasov). Ale nie, moje obavy sa nepotvrdili. Z úst zápachu nebola ani raz. Poteší sa :))

Chcem na to tiež upozorniť.
Už som povedal, že tablety v lekárňach je ťažké nájsť. Neviem, z akého dôvodu. Či už nie sú v dopyte, alebo prerušenia dodávok, alebo možno niečo iné, niečo neznáme.

A tak to bolo prekvapujúce zistiť, nie najčerstvejšie (zvyčajne dostávam všetko čerstvé), ale to, čo je ešte trochu, a dátum vypršania platnosti skončí. Pre mňa je to mínus, pretože niekedy kupujem vitamíny „do budúcnosti“ a môžu ležať na rok, aby čakali v krídlach.

Čas použiteľnosti je nižší ako štandardný vitamín - len 2 roky (zvyčajne 3).

Všeobecne platí, že pozor.

* Ak by som nevenoval pozornosť tomuto termínu a odložil by som užívanie tabletiek na neurčitý čas, potom je veľmi pravdepodobné, že ich trvanlivosť by do tej doby skončila.

-----------OPIS VÝROBCU. T

Tu uvediem iba všeobecné informácie od výrobcu.
Všetky chvály každej zložky oddelene zanechávajú v zákulisí (myslím, že podľa preskúmania) neprehodnotím revíziu zbytočnými informáciami. Všetci záujemcovia sa budú môcť v prípade potreby zoznámiť :)

-----------NÁDRŽ KAMMOV VITAMÍNOV - ZLOŽENIE

Estovel Tablets - kompletné zloženie:

Koncentrácia vitamínov nie je besnota: iba obsah vitamínu E prevyšuje dennú normu a 2 vitamíny skupiny B predstavujú 100%.

* Toto je, ak vezmete do úvahy 1 pilulku - keď si vezmete dve tablety denne, všetko je už vážne.

BY SA MALI PRIJÍMAŤ:
Pred užitím tabliet Estrovel sa uistite, že neužívate žiadne doplnky s vitamínmi E a vitamínmi B.

-------ČO BOLI POSTED ----------

Dlho som si myslel, kam umiestniť túto položku, na začiatku alebo na konci, a rozhodol som sa, že čím skôr, tým lepšie. Môže to byť o mojej skúsenosti s používaním a nedáva zmysel pokračovať v čítaní.

Tak, veľmi zvedavé knihy prišli na moju pomoc (môj posledný nákup), dávajú pomerne veľa informácií, ktoré výrobcovia neposkytujú.

Chcem upozorniť na kontraindikácie od výrobcu a odporúčané obdobie prijatia.

A teraz sa obraciame na knihy. Nebol som lenivý, našiel som všetky komponenty. A ukazuje sa, že všetci majú kontraindikácie oveľa viac, než uviedol výrobca.

Nebudem posielať všetko, čo som našiel, bude to nespočetné množstvo stránok. Ukážem len na príklade kontraindikácií troch zložiek:

Tsimitsifuga ratsimoza = čierny cohosh

Ako vidíme jednoznačná kontraindikácia pre všetkých z nich - dokonca aj možnosť otehotnenia v blízkej budúcnosti. Ako sa výrobca rozhodol, že to vynechá? Podľa "individuálnej neznášanlivosti" toto nezahŕňa:

A viac. Odporúčané vstupné obdobie je 2 mesiace.

V popise takmer všetkých komponentov som videl, že indikátor aktivity je 2 týždne. Ak sa nezistí žiadne zlepšenie, liek sa má okamžite vysadiť.

Považujem to tiež za veľmi dôležité informácie.

AK MATKA VSTUPUJE DO VAŠICH PLÁNOV v blízkej budúcnosti, je najlepšie neriskovať.

✔️ Ak máte zdravotné problémy, mali by ste sa dozvedieť viac o každej zo zložiek a ich kontraindikáciách.

------- MOJE SKÚSENOSTI POUŽITIA

Vzal som si pilulky na viac ako mesiac (s prestávkou v kritických dňoch) a boli ovplyvnené 2 cyklami.

Vo chvíľach prijímania sa priznávam, myslel som si, že účinok je:

Bol som viac zdržanlivý
Neobťažoval som svoje blízke
☑️ Zdalo sa mi, že žalúdok počas PMS kreslil oveľa menej ako obvykle
Zdalo sa mi, že samotné kritické dni boli viac bezbolestné ako v minulosti.

však

Cyklus bol stále rozbitý (konkrétne trvanie a interval od konca jedného do začiatku druhého).

Čo som pochopil neskôr:

V celej svojej sláve, účinok PLACEBO.
Predo mnou som sa hanbila, vedela som, že som si vzala tabletky, ktoré sú povinné zmierniť prejavy PMS bez toho, aby som poškodila rodinné krby v procese, a preto som sa snažila čo najlepšie.

Ako chápem, že to bol účinok samo-hypnózy?

Je to veľmi jednoduché. Keď som začal užívať iné vitamíny, ktoré už boli predpísané v súlade s testami o nedostatku vitamínov a mikroelementov, nemusel som sa presvedčiť, že vitamíny fungujú. Jednoducho som zabudol na všetko, čo ma rušilo a vynechalo to veľmi strašidelné obdobie :) a cyklus sa tiež zlepšil

ZÁVER o užívaní tabliet ESTROVEL

„Nepomohli mi.
„Neublížili mi.
Ception Recepcia nebola sprevádzaná nepríjemnými pocitmi, ako to niekedy mohlo byť pri užívaní iných vitamínov
Drug Liek má kontraindikácie, ktoré nie sú uvedené výrobcom. Jedným z hlavných je možné tehotenstvo v blízkej budúcnosti.
✔️ Ak sa po 2 týždňoch po užití nezmenili žiadne zmeny, mali by ste zvážiť vhodnosť ich ďalšieho užívania.

Vložil som efekt na vlastné 3. Odporúčam, pretože som nedostal žiadne vedľajšie účinky počas prijímacieho procesu. Neexistuje žiadny dôvod, prečo by ste mali odporúčať Estrovel. Možno vám to pomôže :)

BONUS:

Nepodarilo sa však zdieľať informácie o ďalších doplnkoch, ktoré možno užívať počas menopauzy a PMS. Môže to byť zaujímavé :)

Estrovel. recenzia

Celkový počet správ: 88

12.3.2017
Dobré popoludnie Existujú niektorí z vás, ktorí začali užívať tento liek bez lekára? Je to len preto, že situácia je ťažká, trpím prílivom v hroznom smere (a to je len „kvety“) - vyvrcholenie „ma zakrývalo“ v plnom rozsahu.

03.08.2017, Olga
Mária, chcela som dlho vyskúšať fytoestrogény. s nástupom menopauzy som veľa čítal na túto tému, a HRT zjavne nie je pre mňa. Ale fytoestrogény s ich schopnosťou regulovať hormonálne hladiny mali cenu. Tak som s nimi našiel Estrovela. Príznaky sa značne zmiernili, pretože som začal brať tento komplex, som si istý, že sójové izoflavóny a ďalšie látky v kompozícii ovplyvnili vyrovnávanie hormónov. Tak ďalej.

15.03.2017, Vera Dmitrievna
Maria! Nie ste jediný. Climax - taká vec nepredvídateľná. Niekto ľahko a nepostrehnuteľne prechádza a niekto trpí menopauzálnym syndrómom, ktorý sa môže prejaviť úplne odlišnými spôsobmi. Bolo by lepšie, samozrejme, navštíviť lekára. Ale všeobecne, samozrejme, Estrovel - komplex hodný, potom súhlasím s komentármi nižšie. Komponenty sa tu vyberajú múdro, aby sa komplexne prejavili akékoľvek symptómy menopauzy. Mimochodom, ja som bol tiež vyčerpaný prílivu v tej dobe, ale vďaka fytoestrogénom v Estrovoel, tento problém sám je stále menej a menej výrazné, a to je teraz oveľa ľahšie pre mňa tolerovať.

17.3.2017, Maria
Vera Dmitrievna, ďakujem vám za odpoveď. Pozerám sa teda na zloženie tohto nástroja a myslím si, že tam nie je nič hrozné a nie - nehormonálne, existuje mnoho užitočných látok. Zaregistroval som sa na lekára, ale bol to len týždeň po stretnutí, ale teraz som už chcel prijať opatrenia, pretože nemôžem pracovať s týmito prílivmi ani spať.

20/20/2017, Vera Dmitrievna
Mária, rozumiem ti. Zdá sa, že ste proti tomu a nervy sú na hranici? Mimochodom, v týchto kapsulách je extrakt posvätného Vitexu, ktorého jednou z vlastností je len redukcia nervozity a podráždenosti. Plus bóru - je schopný zvýšiť pôsobenie fytoestrogénov (a tie, pripomenul som vám, je to práve na zníženie závažnosti prílivu a odlivu). A všeobecne, samozrejme, komponenty potešia svojimi vlastnosťami užitočnými v tomto ťažkom období pre nás, to je isté.

22/22/2016, Irina
Dievčatá, a ak príznaky menopauzy právo veľmi výrazné? Pomáha ESTROVEL, alebo je to len sedieť si na hormónoch?

26/26/2016, Gala
Irina, čo hovorí doktor? Nie som odborník, bohužiaľ, ale napriek tomu mám sklon veriť, že môžete začať s Estrovelom. Pokiaľ ide o mňa, jeho komponenty sú na tele omnoho miernejšie. Aspoň v mojom prípade by sójové izoflavóny, ktoré tvoria tento komplex, mohli výrazne korigovať prílivy, ktoré ma trápili predtým. Vo všeobecnosti tieto kapsuly obsahujú množstvo látok a mikroprvkov, vitamínov, ktoré sú v rôznej miere schopné prakticky akéhokoľvek symptómu menopauzy. Mám tento nástroj, v primeranom čase, od a na štúdium. Čo vás trápi?

27/01/2016, Irina
Gala, ja, rovnako ako všetci ostatní, mám návaly horúčavy, suchosť vagíny, nejaký druh emocionálneho úpadku.

02/01/2016, Gala
Irina, No, to je pochopiteľné, menopauza je sprevádzaná hormonálnymi zmenami az toho sa objavujú všetky „kúzla“. Ale v týchto kapsulách sú napríklad extrakt Dioscorea, indol-3-karbinol, ktorý priamo ovplyvňuje obnovenie hormonálnej rovnováhy, čím sa znižujú symptómy menopauzy. Sójové izoflavóny na redukciu prílivu, bóru na odstránenie jemnej suchosti, bóru a vitamínu B6 pre dobrú náladu. Môžete ľahko rozobrať celú kompozíciu kapsúl - všetky "zložky" v podnikaní, ako sa ukázalo).

05/03/2015, Tatyana
No, ja som vypil 2 mesiace Extremevel, pomohol. Žalúdok nie je nič, najmä nie je pokazený; návaly a tak ďalej - takmer na konci liečby. V tomto ohľade sa mi Climaxan stále páčil viac! Jeho akcia prichádza v týždni! Ale to je individuálny prípad (som 45, menopauza prišla umelo pred 4 rokmi, po liečbe rakoviny prsníka, a na tomto pozadí, všetky prejavy menopauzy!)

Všetky stránky s diskusiou na túto tému:
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Estrovel počas menopauzy: inštrukcie, analógy, recenzie

Menopauza je najčastejšie ťažké tolerovať spravodlivý sex. Len niekoľko z nich sa dokáže vyrovnať so sprievodnými hormonálnymi zmenami v ochoreniach, zvyšok je nútený uchýliť sa k lekárskej starostlivosti. Estrovel počas menopauzy pre mnohých sa stáva skutočnou záchranou, pretože neobsahuje hormonálne zložky, ale účinne zvláda horúce záblesky a iné klimakterické poruchy.

Indikácie na použitie

Estrovel patrí do triedy výživových doplnkov, je založený na prírodných zložkách a nemá prakticky žiadne kontraindikácie. Doplnky sa predpisujú počas menopauzy aj u žien s výrazným premenštruačným syndrómom. Hlavné indikácie sú:

  • S hormonálnou úpravou súvisiacou s vekom - návaly horúčavy, zmeny nálady, prudký nárast tlaku, rýchly tep srdca, suchosť vagíny, rýchle starnutie, celková slabosť, znížený výkon, znížené libido, migrény a závraty, prevencia srdcových ochorení a osteoparózy.
  • S predmenštruačným syndrómom - nervozitou, ťahaním bolesti v spodnej časti brucha, nepravidelným cyklom, bolesťami hlavy, zhoršením spánku, slabosťou a apatiou.

Tiež liek je predpísaný v pooperačnom období po resekcii vaječníkov. Na profylaktické účely môžu ženy po 35 rokoch užívať liek Estrovel na zníženie rizika predčasného starnutia a skorej menopauzy.

Je to dôležité! Predpísať lieky by mal iba ošetrujúci gynekológ, na základe symptómov a celkového stavu pacienta.

Zloženie a vlastnosti

BAA sa dodáva v dvoch dávkových formách - tabletách a kapsulách. Tieto formy majú mierne odlišné zloženie, ktoré určuje ich rozsah. Keďže tablety sa najčastejšie odporúčajú piť s vekom podmienenou involúciou vaječníkov a kapsuly sú najúčinnejšie pri závažnom premenštruačnom syndróme. Estrovel - je viaczložkový liek, ktorý sa skladá z nasledujúcich účinných látok:

  • Komplex vitamínov (E, B6, K, kyselina listová);
  • Výpis z cimicifugu;
  • Sójový extrakt;
  • Yam root;
  • Listy žihľavy;
  • bor;
  • indol

Vďaka unikátnemu zloženiu výživových doplnkov účinne eliminuje spoločné prejavy menostázy a prispieva k zlepšeniu celkového stavu a vyrovnania hormonálneho pozadia. Účinok Estrowelu je založený na kombinácii zložiek, z ktorých každá zohráva špecifickú úlohu pri zmierňovaní symptómov menopauzy, a to: t

  • Extrakt Tsimitsifugi - táto rastlina je už dlho známa svojou estrogénovou aktivitou. Výťažok z rastlín znižuje frekvenciu tepelných útokov, stimuluje autonómny nervový systém, zlepšuje elasticitu ciev a pomáha normalizovať prácu potných žliaz.
  • Sójový extrakt - sója je prirodzeným dodávateľom fytohormónov. Látky obsiahnuté v tejto rastline prispievajú k stimulácii vaječníkov a normalizácii hormonálnych hladín. Tiež sója má veľký vplyv na kožu, spúšťa regeneračné procesy.
  • Koreň jám je unikátna rastlina, ktorá obsahuje rastlinný progesterón. V kombinácii so sójou a cimicifugou táto zložka podporuje optimálnu kombináciu pohlavných hormónov, ktorá zabraňuje vzniku ochorení maternice a vaječníkov v menopauze.
  • Žihľava list - pomáha posilniť cievy, má hemostatický a tonizujúci účinok. Kopřiva tiež odstraňuje prebytočnú tekutinu z tela, čo zabezpečuje odstránenie edému.
  • Bór - ako súčasť Estrovela zabraňuje bóru demineralizácii kostí a je prevenciou osteoparózy.
  • Indol-3-karbinol - táto účinná látka znižuje hladiny hormónov a zabraňuje vzniku rakovinových nádorov v menopauze.
  • Komplex vitamínov a minerálov - posilňuje imunitný systém, zlepšuje celkový stav a normalizuje spánok.

Recenzia Estrovel s ťažkou menopauzou naznačujú, že potravinový doplnok významne zlepšuje kvalitu života u žien so silnými prejavmi menopauzy, ale často títo pacienti vyžadujú ďalšiu terapiu na úplné odstránenie symptómov.

Je to dôležité! V prípade neznášanlivosti niektorej zo zložiek výživového doplnku je zakázané používať.

Ako liek Estrovel účinkuje?

Estrovel - kumulatívne pôsobenie medicíny. Aby sa dosiahlo výrazné zlepšenie pohody, kapsuly alebo tablety sa majú užívať najmenej 8 týždňov, 2-krát denne, 1 tableta. Pri výrazných klimatických prejavoch môže lekár zvýšiť dennú dávku. Trvanie liečby určuje aj ošetrujúci gynekológ. Liek nie je návykový a nemá prakticky žiadne vedľajšie účinky, čo umožňuje jeho použitie počas celého obdobia hormonálnej involúcie s niekoľkými prerušeniami medu.

Po liečbe pacient zaznamenal tieto pozitívne zmeny: t

  • Emocionálne pozadie je normalizované, podráždenosť, hnev a nervozita sú menej časté.
  • Výrazne sa znížila intenzita a frekvencia prílivu a odlivu. Ak nie sú záchvaty tepla úplne odstránené, stávajú sa zriedkavými a stav ženy počas útoku zostáva uspokojivý.
  • Práca srdca sa zlepšuje, príznaky tachykardie sa objavujú menej často, pocity „srdcového zlyhania“ sa zastavia.
  • Potenie sa výrazne znižuje, najmä v noci. Pacienti uvádzajú zlepšenie spánku.
  • Závraty a bolesti hlavy zmiznú.
  • Menej artritických a svalových bolestí.

Návod na použitie

V každom prípade môže byť návod na použitie upravený ošetrujúcim gynekológom v závislosti od celkového zdravotného stavu pacienta a intenzity menopauzálneho syndrómu. Základné odporúčania pre používanie lieku sú nasledovné:

  1. Keď menopauza - užívajte doplnky potrebné 2 krát denne, 1 tableta. Liečba je 2 mesiace, potom na odporúčanie gynekológa.
  2. S nestabilným menštruačným cyklom - liek sa predpisuje len po dôkladnom vyšetrení a môže sa používať 2 mesiace, 2 krát denne, 1 tableta.
  3. Pri závažnom predmenštruačnom syndróme sa tablety majú začať 14 dní pred začiatkom ďalšej menštruácie.

V pooperačnom období po odstránení vaječníkov je spôsob použitia lieku určený odborníkom a často sa líši od štandardného návodu na použitie. Ako užívať Estrovel počas menopauzy v každom prípade, lekár vám povie, pretože každý organizmus je individuálny.

Je to dôležité! Návod na použitie je základným odporúčaním, individuálny liečebný plán by mal byť lekár.

kontraindikácie

Napriek prirodzenému zloženiu Estrovelu má množstvo kontraindikácií, ktoré sú zakázané používať tento nástroj. Takže droga je zakázané brať s nasledujúcimi patológiami:

  • Alergické reakcie a precitlivenosť na zložky potravinových doplnkov;
  • Alergické reakcie na potravinové proteíny;
  • Chronické akútne bolesti hlavy;
  • Akákoľvek forma diabetu;
  • Útoky zo strachu a záchvaty paniky;
  • Chronické kožné ochorenia;
  • Akútne zápalové ochorenia tráviaceho traktu;
  • Benígne novotvary vaječníkov a maternice;
  • Všetky typy malígnych neoplaziem;
  • Hypertenzia.

Doplnky sú tiež kontraindikované pri plánovaní tehotenstva a pri liečbe antidepresív.

Je to dôležité! Pred vymenovaním lieku musí pacient podstúpiť úplné vyšetrenie.

Vedľajšie účinky

Pri prísnom dodržiavaní odporúčaní gynekológa je riziko vedľajších účinkov pri užívaní Estrovelu minimálne. Existujú však prípady, keď si ženy všimnú pri liečbe doplnkami stravy nasledujúce ochorenia:

  • Bolesť brucha;
  • Zvýšenie tvorby plynu;
  • Zvýšenie telesnej hmotnosti;
  • Bolestivosť prsníkov;
  • Svrbenie a pálenie kože;
  • Zvýšený menštruačný cyklus.

Mnohí pacienti tiež poznamenávajú, že liek účinne zmierňuje prejavy menopauzy, ale akonáhle je liečba zastavená, všetky nepríjemné pocity sa vrátia v plnej miere. Podľa odborníkov je tento účinok spôsobený predčasným ukončením liečby a nesprávnym spôsobom liečby.

Estrovel - analógy

Výber liečiva na zmiernenie a odstránenie symptómov menopauzy je niekedy dlhý proces, v ktorom pacient, spolu s gynekológom alebo endokrinológom, môže vyskúšať niekoľko prostriedkov, kým nenájdu najúčinnejší v každom prípade. S nízkou účinnosťou ESTROVEL vzhľadom na individuálne vlastnosti tela, gynekológ poradí jednému z nasledujúcich analógov:

  • Remens. Tento liek patrí do triedy homeopatických liečiv a je navrhnutý tak, aby eliminoval návaly horúčavy a iné poruchy autonómie počas menopauzy. Nevýhodou fondov je neefektívnosť v destabilizácii psycho-emocionálneho prostredia.
  • Chi-Klim. Pomerne účinný prostriedok pri liečbe klimakterického syndrómu. Kompozícia obsahuje iba prírodné zložky. Medzi nedostatkami možno identifikovať nedostatok vitamínov a zložiek, ktoré bránia predčasnému starnutiu.
  • Klimadinon. Ukazuje najväčšiu účinnosť v počiatočných štádiách menopauzy a premenopauzy. Liek účinne bojuje proti prílivu a odvodu a zvyšuje potenie, zabraňuje vzniku chorôb kardiovaskulárneho systému.
  • Klimaksan. Populárny liek na menopauzu. Účinok lieku je mierny a má kumulatívny účinok. Pacienti zaznamenali výrazné zlepšenie zdravia po 2-3 mesiacoch od začiatku liečby Climaxanom.

Tieto prípravky tiež obsahujú v podstate prírodné zložky. Každý z nich má svoje výhody a nevýhody, ale všetky sú navrhnuté tak, aby eliminovali jasné príznaky menopauzy a zlepšili celkový stav ženy. Ak tieto prostriedky nebudú mať pozitívne výsledky, lekár predpíše hormonálne lieky v neprítomnosti kontraindikácií HRT.

Je to dôležité! Ktorýkoľvek z analógov lieku Estrovel musí predpisovať špecialista, pretože všetky tieto lieky majú kontraindikácie.

Otázky - odpovede

Ako dlho môžete vziať Estrovel bez prestávky?

Trvanie liečby by mal stanoviť ošetrujúci lekár. Liečba sa spravidla musí vykonávať najmenej šesť mesiacov, ale v prípade ťažkej menopauzy môže nepretržité podávanie trvať až 12 mesiacov.

Je možné zvýšiť dávku so slabým účinkom?

Mierny nárast dávky lieku nemá nepriaznivý vplyv na telo. Túto dávku však môže zvýšiť len ošetrujúci lekár. Maximálna denná dávka Estovelu - 4 tablety.

Môžem piť Estrovel s inými liekmi?

Komplex neovplyvňuje pôsobenie iných liekov, takže môže byť použitý ako súčasť komplexnej liečby. Jedinou kontraindikáciou je súčasné užívanie so silnými antidepresívami.

Môžem užívať ESTROVEL s myómom maternice?

Nie, myómy maternice sú hormón-dependentné nádory a zvýšenie estrogénu v krvi môže vyvolať rast neoplazmy. V prípade myómu lekár vyberie iné bezpečné prostriedky, ktoré zmiernia menopauzálne symptómy a neovplyvnia hormóny.

Môžem ESTROVEL piť na konci doby použiteľnosti?

Je prísne zakázané užívať drogy so skončenou platnosťou. Čas použiteľnosti tabliet je 24 mesiacov. Pozorne si pozrite dátum exspirácie a dátum uvoľnenia na obale výrobkov.

Čo robiť, ak sa u vás vyskytnú vedľajšie účinky?

Ak sa vyskytnú vedľajšie účinky, Estrovel sa má vysadiť a poradiť sa so svojím gynekológom. V nebezpečných podmienkach lekár vyberie miernejší liek na menopauzu. Avšak, prehľady Estrovel počas menopauzy naznačujú, že výskyt vedľajších účinkov je extrémne zriedkavý a najčastejšie sa vyskytuje na pozadí samoliečby a nesprávneho použitia.

Pomáha ESTROVEL s ťažkým vyvrcholením?

ČTENÁRI ODPORÚČAME!

„Od gynekológa mi to odporučilo, aby som si zobral prirodzené lieky. Vybrali si Klimistil - pomohli mi vyrovnať sa s prílivom a odlivom. potom sa opäť objavila vnútorná energia, dokonca som chcel mať sexuálne vzťahy s manželom, ale bolo to všetko bez akejkoľvek osobitnej túžby.

Áno, liek môže významne zlepšiť stav v ťažkej menopauze, ale najčastejšie v tomto prípade lekári predpisujú prísadu ako komplexnú liečbu. Podľa odborníkov je ťažké predchádzať ťažkej menopauze než liečiť, a preto sa pri absencii kontraindikácií odporúča začať užívať estrovoel v premenopauzálnom štádiu.

Lekári hodnotenie o Estrovel

Podľa názoru lekárov, Estrovel liek na menopauzu, aj keď je doplnok stravy, celkom účinne zvláda prejavy menopauzy. Najúčinnejší liek sa prejavuje v počiatočných štádiách menopauzy. Mnohí gynekológovia odporúčajú začať všetky doplnky, aby sa všetci pacienti nad 35 rokov, za predpokladu, že žena už neplánuje porodiť deti. Včasné užívanie Estrovoly prispieva k rozšíreniu funkcie vaječníkov a zabraňuje predčasnému starnutiu a predčasnej menopauze.

Podľa výsledkov výskumu ženy, ktoré užívali liek Estrovel pred prvými prejavmi menopauzy, znášajú menopauzálne symptómy oveľa ľahšie a nezaznamenávajú prudké návaly horúčavy a náhle výkyvy nálady. Estrovela tiež priaznivo pôsobí na zdravie žien. Lekári poznamenávajú, že pravidelné užívanie lieku účinne zabraňuje rozvoju endometriózy a krvácaniu z prelomu v menopauze.

Recenzie žien o Estrovel

Jana, 48 rokov

Dobrý deň! Chcem sa podeliť o svoj názor na Estravel. Tento doplnok stravy mi predpísal gynekológ, keď sa objavili prudké prílivy a výkyvy tlaku. V prvom mesiaci necítila žiadne zmeny, bola veľmi sklamaná, ale lekár trval na pokračujúcej liečbe. Po 2 mesiacoch pravidelného príjmu sa prílivy začali ustupovať, spočiatku si ani nevšimla žiadne zlepšenia, ale od tej chvíle sa jej zdravotný stav zlepšoval. Pijem niekoľko rokov s krátkymi prestávkami, cítim sa skvele.

Olga, 34 rokov

Mám skorú menopauzu. Už 3 roky trpím návaly horúčav, nepríjemné potenie a výkyvy nálady. Všetko ostatné začalo trápiť bolesti hlavy a bolesti v kĺboch. Od januára 2018 užívam Estrovel, pretože nemôžem piť hormóny. Čo môžem povedať, prílivy sú stále tam, ale nie tak silný ako pred šiestimi mesiacmi! Môžete žiť, s vašou rodinou sa zdá, že znovu dostať, môj manžel si všimol, že vyzerám lepšie, budem naďalej piť a vidieť.

Tatyana, 41 rokov

Dievčatá sa s vami chcú podeliť o negatívnu skúsenosť s užívaním lieku Estravel. Samotná chyba sa samozrejme začala samoobsluhou. Keď menštruačný cyklus začal zlyhávať, čítal som na internete, spýtal sa okolo seba od mojich priateľov a kúpil som si tento dodatok. Podľa návodu 2 krát denne. A potom začala hrozná bolesť v spodnej časti brucha, krvácanie a mazanie medzi menštruáciou. Išiel som k lekárovi, ukázalo sa, že ide o myómy a pilulky len zhoršili môj stav. Teraz čakám na operáciu, nepracujem s dievčatami, choďte k lekárovi!

Lena, 42 rokov

No, neviem, čo ti tu pomohol Estrovel, to nie je pre mňa nič. Saw 2 mesiace, podľa môjho názoru, len sa zhoršila. Teraz pijem hormóny, inú vec, vo všeobecnosti nie sú žiadne prílivy a chcem znovu žiť, aj keď pravdepodobne všetko je individuálne.

Lydia, 38 rokov

A pijem ESTROVEL od 35 rokov. Potom len o vyvrcholení tiež nebolo pochýb. Ale môj gynekológ odporúčal pitie ako profylaxiu. Teraz cyklus zlyhá, ale zdravotný stav zostáva normálny, nie sú žiadne horúce záblesky, tlak je normálny. Dúfam, že s týmto liekom vynechám menopauzu bez problémov.

Cena v Rusku, na Ukrajine, v Bielorusku

Cena Estrovelu sa líši v rôznych regiónoch Ruska a susedných krajín. Priemerný balík tabliet je 30 ks., V Rusku si môžete kúpiť za 450 rubľov, na Ukrajine za 350 gramov, v Bielorusku za 15 rubľov. Cena kapsúl je asi o 20% nižšia ako cena tabliet. Odborníci radia kúpiť liek v oficiálnych reťazcoch lekární. Pri nákupe sa určite opýtajte na dostupnosť certifikátu kvality.

rokovania

Preskúmanie ústia

12 príspevkov

Estrovel je účinná a bezpečná prirodzená podpora pre hormonálnu rovnováhu ženy. Vo svojom zložení existujú tri fytohormóny, indol-3-karbinol, fluorát vápenatý, aminokyseliny, celkovo 11 užitočných zložiek.

Estrovel poskytuje integrovaný prístup k prevencii a náprave porúch spojených s menopauzou, PMS a hormonálnou nerovnováhou u žien.

Zloženie lieku "Estrovel" zahŕňa:
3 rastlinné extrakty, ktoré majú účinok fytohormónov: extrakt tsimitsifuga, izoflavóny sójových bôbov, extrakt z koreňov divokých jám (prírodné zdroje fytoestrogénov: znižujú počet a intenzitu prílivu a odlivu, normalizujú blahobyt).
Indol-3-karbinol (pomáha normalizovať hormonálnu rovnováhu, znižuje riziko rakoviny prsníka).
Bór v zložení fruktoborátu (najdostupnejšia organická forma bóru, prevencia osteoporózy).
Extrakt z listov žihľavy (pomáha znižovať opuchy, má priaznivý účinok na systém zrážania krvi, zabraňuje krvácaniu).
Vitamíny: E, B6, kyselina listová (posilňovanie imunitného systému, znižovanie únavy, pomáha predchádzať kardiovaskulárnym ochoreniam, má antioxidačný, anti-anemický účinok)
Aminokyseliny 5-hydroxytryptofán, DL-fenylalanín (jemne normalizujú emocionálny stav, zvyšujú odolnosť voči stresu).

Dobrý liek. Je pozoruhodné, že nie je hormonálny a navyše účinný.

Páčilo sa mi liek, pretože po jeho prijatí, to stalo sa oveľa jednoduchšie tolerovať menopauza, prílivy boli takmer preč. Tiež sa mi páči skutočnosť, že Estrovel obsahuje fruktoborat vápnika, aby sa zabránilo rozvoju osteoporózy, takže teraz nepotrebujem tvaroh, ktorý sa mi nepáči. Vitamíny v Estereli sú tiež dostatočné, takže v skutočnosti uspokojujú mnohé potreby ženského tela, radím vám, aby ste venovali pozornosť

Výhody: * rozumná cena, nádherné zloženie, prírodné zloženie, efektívne
Nevýhody: nepríjemný zápach z piluliek

Mám problémy s cyklom a nálada je vždy hrozná, dobre, pretože som opustil veľa hormónov a rastlín, nič mi nepomohlo, myslel som si všetko, moja situácia je beznádejná. Mám 17 rokov a aj keď sa tento liek používa na menopauzu, veľmi mi to pomohlo, po prvé, moja nálada sa zlepšila, po druhé, cyklus sa upravil, po tretie, každé ráno som sa prebúdzal energicky a netrpím nespavosťou, mal som tiež problémovú kožu, zúčtoval. Všeobecne platí, že zázrak, nie droga. Pila som to raz denne s jedlom, mesiac liečby, ale čoskoro začnem znova, keď si robím prestávku, naozaj, ak budete postupovať podľa všetkého, čo je napísané v inštrukciách a nezneužijete pilulky, potom pomôžu, najmä tým, ktorí sú podráždení. byť stlačený. Estrovel dáva pocit harmónie a radosti)

Elena, viete, lekár mi teraz napísal druhý chod Estrovelu - ukázalo sa, že ma veľmi dobre ovplyvňuje, najmä bylinnú kompozíciu. Môj všeobecný stav sa zlepšuje, akoby nedošlo k vyvrcholeniu. A o intímnom živote - tiež si všimnem, že je tu pocit mladosti a ženskosti.

Mám o tomto lieku jedinečnú pozitívnu spätnú väzbu. Predtým, ako videl iné drogy zo symptómov menopauzy - nebol žiadny účinok. A od Estrovela sa štát konečne zmiernil - ako fyzický (prílivy jasne znížili ich intenzitu, tlak nesskočí). Tak emocionálny, stal sa pokojnejší a vyváženejší.

výhody:
pomáha
nevýhody:
žiadny
Moja matka teraz pije Estrovel, lekár jej poradil. Jej menopauza začala a tieto hrozné príznaky, pre ktoré mama hovorí, boli pripravené, ale nevedeli, že sú tak vyčerpaní, a to s príchodom menopauzy, mama začala návaly, nespavosť, rýchlo unavená, podráždenosť (ani som nechcela k nej na návštevu) A keď začala piť Estrovel, všimla som si, že mama ešte raz ožila, stala sa rovnakou a ona sama hovorí, že sa cíti oveľa lepšie.

Estravel. Návod na použitie liekov na menopauzu. Recenzie a názory gynekológov

S vekom sa každá žena stretáva s nepríjemnými pocitmi, ktoré naznačujú začiatok hormonálnych zmien - menopauza (menopauza). Nie vždy v tomto čase môžete používať hormonálne lieky, pretože existuje množstvo chorôb, v ktorých sú zakázané. Medzi tieto nehormonálne lieky patrí Estrovel.

"Estrovel": výhody lieku v menopauze

Estravel je liek na menopauzu, recenzie pacientov a odporúčania lekárov naznačujú, že je účinný. Prečo tento konkrétny liek? Ukazuje sa, že jeho zložky sú rastlinné analógy hormónov (menovite estrogény a progestíny), ako aj vitamíny, aminokyseliny atď.

Estravel - liek na menopauzu. Nájdete recenzie v našom článku.

Dávajte pozor! "Estrovel" sa nevzťahuje na lieky, ale na potravinové doplnky. Dôvodom je, že biologické látky nie je tak jednoduché zaregistrovať, preto výrobca považuje tento výrobok za doplnok výživy. Toto je vlastne liek.

Medzi výhody tohto lieku patria:

  1. Bylinné zloženie.
  2. Uľahčuje a znižuje počet prílivov a odlivov.
  3. Zmierňuje depresiu a depresiu, asténiu, bolesť hlavy a závraty.
  4. Prispieva k normalizácii tlaku.
  5. Normalizuje sexuálnu túžbu.
  6. Znižuje pravdepodobnosť osteoporózy a výskyt malígnych nádorov v ženskom prsníku.
  7. Bezpečný dlhodobý príjem.
  8. Nie je to hormonálna látka.

Zloženie "Estrovela", jeho vplyv na ženské telo

Tento liek sa vyrába vo forme tabliet („Estrovel“) a kapsúl („Estrovel Time-Factor“). Takže v balíku "Estrovel" - 30 tabliet, a "Estrovel."

Časový faktor sa dodáva v 38 kapsulách (4 typy kapsúl).

Rozdiel medzi nimi je v počte ďalších komponentov, ako aj v problémoch, ktoré riešia.

Liek sa skladá z nasledujúcich zložiek:

  • rastlinné extrakty - divoký koreň a sójové bôby (redukcia návalov horúčavy, zlepšenie celkového zdravia);
  • tsimitsifugiratsomozy (pomáha zachovať pružnosť ciev, zlepšuje stav nervového systému, znižuje klimaktické návaly horúčavy, normalizuje tlak a srdcovú frekvenciu, znižuje potenie, zmierňuje bolesť kĺbov a svalov);
  • bór (prispieva k rozvoju vlastných pohlavných hormónov; používa sa ako profylaktická látka proti osteoporóze);
  • indol-3-karbinol (pomáha normalizovať hladiny hormónov, znižuje možnosť tvorby malígnych nádorov prsníka);
  • ovocie posvätného Vitexu (znižuje podráždenosť, bolesť hlavy, bolesť v hrudníku);
  • listy žihľavy (zmierňujú opuchy, zlepšujú krvný obeh);
  • Vitamíny E, B6, kyselina listová (posilňujú imunitný systém, zvyšujú účinnosť, zabraňujú vzniku kardiovaskulárnych ochorení);
  • aminokyseliny - 5-hydroxytryptofán, DL-fenylalanín (zlepšujú pohodu, majú pozitívny vplyv na stav nervového systému, zvyšujú odolnosť voči stresu).

Dôležité vedieť! Napriek dobrým hodnoteniam o lieku "Estravel" (používa sa nielen na menopauzu, ale aj na porušovanie menštruačného cyklu), je potrebné pripomenúť, že by sa nemali užívať s komplexmi vitamínov. Dôvodom je - hrozba hypervitaminózy.

Ako užívať "Estrovel": návod

Pri užívaní "Estrovela" musíte striktne dodržiavať pokyny. Užívá sa nasledovne: pri menopauze užívajte 1-2 tablety (v závislosti od závažnosti menopauzy), 2-krát denne.

V tomto prípade si pilulky po jedle, nemôžu byť drvené alebo zriedené v kvapaline, ale len prehltnúť celé, umyť vodou.

Účinok užívania lieku v dôsledku rastlinného zloženia pochádza až po 2 týždňoch.

Ak zlepšenie nie je viditeľné, potom sa musíte poradiť s lekárom. Pomôže upraviť dávkovanie lieku (povolené vziať 3-4 tablety denne) alebo odporučiť iný liek.

Dĺžka liečby je v priemere 2-4 mesiace. Opakovaná liečba týmto liekom je možná až po 2 mesiacoch.

Estravel je výborný liek na menopauzu. Prehľady pacientov ukazujú, že tento liek nie je návykový, a preto je vhodný na dlhodobé užívanie. Ak užívate tento liek bez dodržiavania pokynov, sú možné vedľajšie účinky.

Kto by nemal užívať "estrovel": kontraindikácie

Estrovel je kontraindikovaný v nasledujúcich prípadoch:

  • s precitlivenosťou a individuálnou neznášanlivosťou zložiek;
  • Je nežiaduce užívať počas plánovania tehotenstva;
  • s predispozíciou k migrénam;
  • s diabetom;
  • so zlou výživou;
  • počas záchvatov paniky;
  • pri malígnych ochoreniach kože;
  • pri užívaní vitamínov, antidepresív;
  • s vysokým krvným tlakom;
  • Fenylketonúria (ochorenie, pri ktorom dochádza k narušeniu výmeny aminokyselín: sú súčasťou tejto drogy a jej užívanie môže viesť k otrave);
  • pre poruchy tráviaceho systému;
  • počas tehotenstva;
  • počas laktácie;
  • s myómom (pretože zvýšenie tejto tvorby je priamo závislé od estrogénu a Estrovel prispieva k rozvoju týchto hormónov a zvyšuje zásobovanie krvi v panvovej oblasti).

Je dôležité si pamätať! Ak počas užívania lieku „Estrovel“ po dobu 2 týždňov nenastanú žiadne pozitívne zmeny, mali by ste prestať užívať liek a zvoliť iný nehormonálny liek.

Možné vedľajšie účinky pri používaní "Estrovel"

Samozrejme, ako pri prijímaní akýchkoľvek liekov, vedľajšie účinky sú možné a Estrovel nie je výnimkou.

"Estrovel" musí byť prísne v súlade s pokynmi, pretože napriek svojej rastlinnej kompozície, ovplyvňuje hormóny. Je potrebné venovať pozornosť kontraindikáciám, aby nedošlo k zhoršeniu ich stavu.

Napriek tomu, že Estravel je veľmi účinný liek na menopauzu, nemôže vždy pomôcť (to je indikované negatívnymi hodnoteniami). Takže pre tých, ktorí užívali drogu, je pozorovaný nasledujúci efekt: počas Estrovel pomáha dobre, a akonáhle je liečba zastavená, všetky príznaky sa vrátia (úplne alebo čiastočne).

Okrem toho, mnoho žien má nasledujúce vedľajšie účinky:

  • nadúvanie;
  • bolesť v dutine brušnej;
  • kolísanie hmotnosti (zníženie alebo zvýšenie);
  • nepríjemné pálenie kože;
  • prekrvenie prsníka;
  • predĺžiť trvanie menštruačného cyklu.

Účinnosť liečby "Estrovelom" s menopauzou

Účinnosť liečby Estrovelom je potvrdená pozitívnymi hodnoteniami pacientov a gynekológov. Nespornou výhodou je prítomnosť fytoestrogénov v zložení prírodných zdrojov, ktoré regulujú hormonálne pozadie.

Aby bola liečba "Estrovelom" účinná, musíte dodržiavať lekársky predpis.

Ak účinok nie je zrejmý, odporúča sa prestať užívať liek.

Názory gynekológov na drogy "Estrovel"

Názory gynekológov na tento liek sa líšia: niektorí obdivujú jeho účinnosť, zatiaľ čo iní naopak nepovažujú za potrebné ho brať, pretože je to potravinový doplnok. Je potrebné pochopiť, že "estrovel" je homeopatický liek, preto ho nemožno považovať za všeliek na všetky choroby.

Ak chcete pochopiť, ako dobre "Estrovel", gynekológovia porovnať s inou drogou, ktorá zahŕňa aj tsimitsifugu - "Chi-Klim":

  1. Estravel, podobne ako Chi-Klim, je bylinný liek na menopauzu. Recenzia týchto liekov je často pozitívna. Avšak, v porovnaní s "Chi-Klim", okrem tsimitsifuga, "Estrovel" sa skladá z iných aktívnych zložiek (vitamíny, aminokyseliny, atď). Preto okrem odstránenia symptómov menopauzy môže Estrovel zlepšiť celkový stav.
  2. Ak menopauza prechádza s vážnymi prejavmi, potom gynekológovia odporúčajú dať prednosť Qi-Klim, pretože to môže zlepšiť aj ťažký priebeh menopauzy.

Lekári sa preto domnievajú, že ESTROVEL je účinnejší ako Qi-Klim. Je potrebné pochopiť, že napriek skutočnosti, že "estrovel" sa vzťahuje na potravinové doplnky, stále zostáva liek, ktorý výrazne zlepšuje celkový stav (znižuje prílivy, podráždenosť, normalizuje potenie) a normalizuje hormóny.

Kde kúpiť ESTROVEL, cena

Estrovel sa predáva v lekárňach a internetových lekárňach. Cena lieku závisí od formy uvoľnenia a oblasti nákupu. Cena „Estrovela“ v kapsulách je teda asi 300 - 600 rubľov a tablety - 300 - 500 rubľov.

Pri nákupe prostredníctvom online lekárne by ste mali byť opatrní, aby ste sa nedostali k falošnému. Predávajúci musí mať certifikáty kvality výrobkov.

Estravel je účinný moderný liek pre menopauzu, s pozitívnou spätnou väzbou od mnohých žien. Podľa lekárov liek pomáha prežiť menopauzu, návaly horúčavy a zdravotné komplikácie. Potravinové doplnky však nie sú vhodné pre každého, preto je povinná konzultácia s odborníkom.

Estravel - liek na menopauzu. Recenzie v tomto užitočnom videu:

Top